Προβολή όλων των 12 αποτελεσμάτων

Harper & Bone Senior Sterilised Flavours Of The Farm 2kg (Low Grain)

15,90 
Αυτή η εξαιρετική και πλήρης ξηρή τροφή για στειρωμένες ηλικιωμένες γάτες είναι ένα ακαταμάχητα νόστιμο και γεμάτο πρωτεΐνες μείγμα που περιλαμβάνει την καλύτερης ποιότητας γαλοπούλα, κοτόπουλο και πάπια, καθώς και υπέροχα φρέσκα ολόκληρα φρούτα και λαχανικά. Στο μείγμα έχουμε ενσωματώσει μερικές από τις υπέροχες υπερτροφές που μας προσφέρει η φύση, καθώς και υγιεινά προβιοτικά που θα υποστηρίξουν την πέψη της γάτας σας.

Harper & Bones Sterilized Ocean Wonders 2kg

16,50 
Καλύτερης ποιότητας τόνος, λευκό ψάρι, σολομός, φρέσκα λαχανικά και υπερτροφές όπως καρότο, μπρόκολο, κολοκύθα, μήλα, κράνμπερι, γλυκοπατάτα, βρώμη ολόκληρα, αναπόσπαστο ρύζι, φύκια φύκια, τριανταφυλλιά, πράσινο τσάι, σπόροι λιναριού και κουρκουμάς.

Harper & Bone Sterilised Flavours Of The Farm 2kg

15,80 
Αυτή η εξαιρετική, πλήρης ξηρή τροφή για στειρωμένες γάτες είναι ένα ακαταμάχητα νόστιμο, γεμάτο πρωτεΐνες μείγμα από γαλοπούλα, κοτόπουλο και πάπια υψηλής ποιότητας, καθώς και υπέροχα φρέσκα ολόκληρα φρούτα και λαχανικά. Στο μείγμα έχουμε ενσωματώσει μερικές από τις υπέροχες υπερτροφές που μας προσφέρει η φύση, καθώς και υγιεινά προβιοτικά που θα υποστηρίξουν την πέψη της γάτας σας. Η συνταγή μας δεν είναι μόνο γεμάτη με απαραίτητες βιταμίνες και μέταλλα, αλλά περιέχει επίσης χονδροϊτίνη και γλυκοζαμίνη για την υποστήριξη υγιών οστών και αρθρώσεων. Όλοι αυτοί οι παράγοντες σε συνδυασμό θα προσφέρουν στον γούνινο σύντροφό σας μια τέλεια ισορροπημένη διατροφή και οι υπέροχες γεύσεις του θα τον κάνουν να γουργουρίζει με απόλαυση!

Harper & Bone Cat Sterilised Wild Mountain 2Kg

16,30 
Ένα φανταστικό γεύμα γεμάτο με γεύσεις από την άγρια φύση στο μπολάκι της στειρωμένης γάτας σας. Η Harper & Bone Sterilised Wild Mountain είναι μια τροφή πλούσια σε πρωτεΐνες από υψηλής ποιότητας κρέας ελαφιού, αγριογούρουνου, ιβηρικού χοιρινού, κουνελιού και σολομού. Περιέχει φρέσκα ολόκληρα φρούτα και λαχανικά και είναι εμπλουτισμένη με υπερτροφές της φύσης και υγιεινά προβιοτικά για την υποστήριξη της πέψης. Η συνταγή πέρα από τις απαραίτητες βιταμίνες και τα μεταλλικά στοιχεία περιέχει επίσης χονδροϊτίνη και γλυκοζαμίνη για την υποστήριξη των οστών και των αρθρώσεων. Όλα αυτά θα προσφέρουν στη στειρωμένη γάτα σας μια ισορροπημένη και πλήρη διατροφή.

Harper & Bone Sterilised Fresh Market 2 Kg

16,20 
Αυτή η εξαιρετική και πλήρης ξηρή τροφή για στειρωμένες γάτες είναι ένα ακαταμάχητο και γεμάτο πρωτεΐνες μείγμα που περιλαμβάνει την καλύτερης ποιότητας πάπια, γαλοπούλα, αρνί και χοιρινό, καθώς και υπέροχα φρέσκα ολόκληρα φρούτα και λαχανικά. Στο μείγμα έχουμε ενσωματώσει μερικές από τις υπέροχες υπερτροφές της φύσης, καθώς και υγιεινά προβιοτικά που υποστηρίζουν την πέψη. Η γευστική συνταγή μας δεν είναι μόνο γεμάτη με απαραίτητες βιταμίνες και μέταλλα, αλλά περιέχει επίσης χονδροϊτίνη και γλυκοζαμίνη για την υποστήριξη υγιών οστών και αρθρώσεων. Μια συνταγή που συνδυάζει μια τέλεια ισορροπημένη διατροφή και τις πιο νόστιμες γεύσεις.

Harper & Bone Adult Dog Mini Wild Mointain 2Kg

14,60 
Με προβιοτικά και πρεβιοτικά γερά δόντια και οστά Ωμέγα 3 & Ωμέγα 6 Με Γλυκοζαμίνη και Χονδροϊτίνη

Harper & Bone Adult Dog Mini Ocean Wonders 2Kg

13,70 
Μικρή φυλή ενήλικες Με προβιοτικά και πρεβιοτικά γερά δόντια και οστά Ωμέγα 3 & Ωμέγα 6 Με Γλυκοζαμίνη και Χονδροϊτίνη

Harper & Bone Adult Dog Mini Flavours Farm 2Kg

13,00 
Ενήλικος σκύλος Flavours Farm Πάπια, κοτόπουλο και γαλοπούλα

Harper & Bone Puppy Dog Flavours Farm 2Kg 30-235

13,20 
Ένα φανταστικό γεύμα από την φάρμα στο μπολάκι του κουταβιού σας. Η Harper & Bone Puppy Flavours Farm είναι μια τροφή πλούσια σε πρωτεΐνες από υψηλής ποιότητας κρέας γαλοπούλας, κοτόπουλου και πάπιας. Περιέχει φρέσκα ολόκληρα φρούτα και λαχανικά και είναι εμπλουτισμένη με υπερτροφές της φύσης και υγιεινά προβιοτικά για την υποστήριξη της πέψης. Η συνταγή πέρα από τις απαραίτητες βιταμίνες και τα μεταλλικά στοιχεία περιέχει επίσης χονδροϊτίνη και γλυκοζαμίνη για την υποστήριξη των οστών και των αρθρώσεων. Όλα αυτά θα προσφέρουν στο κουτάβι σας μια ισορροπημένη και πλήρη διατροφή.

Harper & Bone Adult Dog Medium/Large Wild Mountain 2Kg 30-254

14,60 
Ήρθε η ώρα να χαρίσετε στον τετράποδο φίλο σας μια περιπέτεια! Γεμάτη με τις γεύσεις της άγριας φύσης, αυτή η εξαιρετική και πλήρης ξηρή τροφή για σκύλους προσφέρει έναν ακαταμάχητα δελεαστικό συνδυασμό. Η γεμάτη πρωτεΐνες συνταγή μας περιλαμβάνει κορυφαία ποιότητα ελαφιού, χοιρινό κρέας Ιβηρικής, σολομό, κουνέλι και κρέας αγριογούρουνου, καθώς και τα πιο νόστιμα ολόκληρα, φρέσκα φρούτα και λαχανικά. Στο μείγμα έχουμε ενσωματώσει μερικές από τις υπέροχες υπερτροφές της φύσης, καθώς και υγιεινά προβιοτικά που υποστηρίζουν την πέψη. Όχι μόνο είναι γεμάτο με απαραίτητες βιταμίνες και μέταλλα, αλλά περιέχει επίσης χονδροϊτίνη και γλυκοζαμίνη για την υποστήριξη υγιών οστών και αρθρώσεων. Με αυτόν τον συνδυασμό τέλειας διατροφικής ισορροπίας και απίστευτα νόστιμης γεύσης.

Harper & Bone Adult Dog Ocean Wonders 2Kg

13,70 
Με προβιοτικά και πρεβιοτικά γερά δόντια και οστά Ωμέγα 3 & Ωμέγα 6 Με Γλυκοζαμίνη και Χονδροϊτίνη

Harper & Bone Senior Dog Flavours of the Farm 2 kg

12,90 
Ξηρά τροφή με πουλερικά για μεσαίου/μεγάλου μεγέθους, ηλικιωμένα σκυλάκια. Συνταγή χαμηλή σε σιτηρά.