Προβολή όλων των 5 αποτελεσμάτων

Pantex – PULMOMECTINE drops 10ml

15,00 
Σταγόνες για ακάρι τραχείας και εσωπαράσιτα Ενδείξεις: Ακάρι τραχείας και αναπνευστικού σωλήνα (windpipemite) σε πτηνά συντροφιάς όπως καναρίνια, ιθαγενή πτηνά, εξωτικά κλπ. Μυκητιάσεις σε ράμφος και πρόσωπο (scalyface) σε ψιττακοειδή.. Δράση κατά σκουληκιών (roundworms) σε όλα τα πτηνά συντροφιάς. Αντιφθειρική δράση (lice) για όλα τα πτηνά συντροφιάς.

Pantex-PANTACOX 100ml

25,00 
Pantex - PANTACOX. Για την πρόληψη και τον έλεγχο της κοκκιδίωσης σε πτηνά, η οποία προκαλείται από μικροοργανισμούς που έχουν ευαισθησία στην δραστική ουσία τολτραζουρίλη.

Pantex-PANTASMOKE, 3 tablets

25,00 
Καπνογόνες ταμπλέτες απολύμανσης Το PantaSmoke αποτελείται μόνο από φυσικά συστατικά όπως βότανα και εκχυλίσματα φυτών.

Pantex-ESB-PLUS, 100g

30,00 
Κοκκιδιοστατικό νέας γενιάς

Pantex-Coutteel-GROG NEW, 1kg

52,00 
Black Spot-Ατοξοπλάσμωση Ένα από τα σύγχρονα μεγάλα προβλήματα στην αναπαραγωγή των πτηνών συντροφιάς είναι η παρουσία ασθενειών όπως η κοκκιδίωση και η ατοξοπλάσμωση. Σε δευτεροβάθμιο επίπεδο, συχνά παρατηρούμε ιογενείς ή μυκητιασικές λοιμώξεις, όπως τον κυκλοϊό (ασθένεια BLACK SPOT και MEGA-BACTERIA) Για να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά αυτές τις μολύνσεις, ο Δρ. Coutteel ανέπτυξε, σε συνεργασία με την φαρμακευτική εταιρεία Pantex-Holland, το φάρμακο Grog New που θεωρείται σήμερα από τα σημαντικότερα εργαλεία αντιμετώπισης της Μεγαβακτηρίωσης στα πτηνά συντροφιάς.